CONTACT
PATRIMONIU EPISCOPIA SEVERINULUI ŞI STREHAIEI Home Muzeu Virtual
Muzeu Virtual
Biblioteca Virtuala
Biblioteca Virtuală
Platforma Online
Media
Media
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate
de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Copyright © Episcopia Severinului şi Strehaiei - 2013
All rights reserved.
Investeşte în OAMENI! Program de formare în Episcopia Severinului și Strehaiei

În perioada 07 ianuarie 2013 şi 30 ianuarie 2013, la Episcopia Severinului şi Strehaiei se continuă cea de-a treia serie a cursului de pregătire profesională cu tematica „iniţiere în limba engleză”

 

Programul de formare profesională (iniţiere) “Comunicare în limba engleză” a fost împărţit în trei serii şi se adresează unui număr de 40 de angajaţi ai Episcopiei Severinului şi Strehaiei care nu sunt cunoscători ai limbii engleze, au urmat şi absolvit în anul 2011 cursul de muzeograf. Cea de-a treia serie a cursului are un număr de 12 participanţi. În urma acestui nou program de formare, cursanţii vor putea comunica într-o limbă de circulaţie internaţională, răspunzând astfel unor noi exigenţe profesionale. Instruirea are în vedere atât transferul de cunoştinţe de limbă engleză de bază: gramatică, lexic şi conversaţie, cât şi de termeni de specialitate specifici muzeologiei şi patrimoniului cultural.  Programul de instruire este autorizat de C.N.F.P.A. fiind organizat în cadrul proiectului POSDRU/81/3.2/S/53777 - “PREGĂTIREA RESURSELOR UMANE PENTRU VALORIFICAREA ŞI PROMOVAREA PATRIMONIULUI CULTURAL NAŢIONAL”, finanţat prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL SECTORIAL DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE 2007 – 2013, AXA  PRIORITARĂ 3. „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, DMI 3.2 „Formare şi sprijin pentru întreprinderi şi angajaţi pentru promovarea adaptabilităţii”.

Autor: pr. Daniel George Achim

 

http://www.episcopiaseverinului.ro/stiri/religioase/program-de-formare-in-episcopia-severinului-i-strehaiei.html